HIRSCH Porozell Kft.

EXPANDING

WITH IDEAS.

EXPANDING

WITH IDEAS.

EXPANDING

WITH IDEAS.

  • Porozell
  • Thermozell
  • Térkitöltő anyagok

A vevőspecifikus védő és csomagolási megoldások nem csak a finom vagy törékeny termékek biztonságos szállítását garantálják...

1992 óta sikeresen foglalkozunk a régi EPS újrahasznosításával, ezért sok éves tapasztalattal rendelkezünk a Thermozell hőszigetelő könnyű beton termékek...

A közlekedési eszközök fejlődése magával vonta a posta- és futárszolgálatok fejlődését is, ám a gyorsaság mellett az ágazat szereplőinek kiemelt figyelmet kell szentelniük a termék sérülésmentességének biztosítására is.

HIRSCH Porozell Kft.

Ikervári u. 42
H-9600 Sárvár
Google Maps

Tel: +36 (06)95/520-530
Fax: +36 (06)95/520-531
office.sarvar@hirsch-gruppe.com

Cégcsoport

A HIRSCH Servo Group egy kisméretű, helyi jelentőségű karintiai cégként kezdte meg a tevékenységét, amely EPS-ből előállított védőcsomagolások gyártására szakosodott. Fokozatosan fejlődött egy innovatív és folyamatosan bővülő vállalatcsoport magjává. A nemzetközivé válás 1985-ben a gépgyártás üzletágba történő belépéssel kezdődött. Ma a HIRSCH Servo Group 1500 munkatársat foglalkoztat – két fő üzletágban, az EPS feldolgozásban és technológiában – akiknek szakértelme és tudása segítségével a vállalatcsoport megfelelő alapokkal rendelkezik ahhoz, hogy hosszútávon vezető szerepre tegyen szert, ill. ezt tovább erősítse ebben az ágazatban.

1972
1976
1985
1989
1990
1992
1994
1996
1997
1998
2000
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019

A Hirsch Porozell GmbH megkezdi működését Landskronban/Karintia. EPS formadarabok gyártásának megkezdése.

A cég áthelyezi tevékenységét Glaneggbe/Karintia.

A cég a Hirsch Machinery megalakulásával elindul a nemzetközivé válás útján. Önálló divízió létrehozása a gépek globális értékesítésére a vevők részére, miután az EPS habosításhoz szükséges gépeket a cégen belül legyártották és optimalizálták.

Hirsch szigetelő anyagok gyártásának megkezdése. A padlófűtésekhez alkalmas EPS-szigetelőlemez rendszerek szabadalmaztatott gyártási eljárásának kifejlesztése lehetővé tette a HIRSCH cégnek a szigetelő anyagok piacára történő belépést.

A gyár újjáépítése a tűzvész után. Az 1990. szeptember 5-i pusztító tűz után munkatársaink fáradhatatlan odaadásának köszönhetően a termelést sikerült gyorsan helyreállítanunk. A gyártóüzemet gyakorlatilag a nulláról újjáépítettük.

A Thermozell Entwicklungs- und Vertriebs GmbH cég megalakulása.

A cementből, vízből és őrölt EPS csomagolásból álló hőszigetelő könnyű beton, a Thermozell kifejlesztése új lehetőségeket nyit meg az EPS újrahasznosításában.

A magyar leányvállalat megalakulása (Kurt HIRSCH Kft.).

Termékprezentációs rendszerek gyártásának megkezdése. Minőségi reklámtermékekre specializálódott cég integrálása a konszernbe.

HIRSCH Servo AG (HIRSCH Servo Részvénytársaság) megalakulása.

Az EPS formahabokat gyártó üzem megépítése és működésének megkezdése a Sárvári Ipari Parkban.

EPS blokk gyártás további bővítése a HIRSCH Italia S.r.l létrejöttével. A Berndorf Italia felvásárlásával tovább növekedett a HIRSCH Machinery and Plant Engineering (HIRSCH Gép- és Berendezésgyártás) piaci potenciálja.

HIRSCH Wieser GmbH cég létrehozása. Martin és Franz Wieser vágógép-szakértőkkel történő együttműködés kiegészíti a HIRSCH Machinery and Plant Engineering kínálatát, és a vállalatot az EPS-feldolgozó iparág vezető technológiai beszállítójává alakítja.

HIRSCH Machinery and Plant Engineering Kompetencia központ felépítése. A HIRSCH Servo Group székhelyén, Glaneggben, új gyártóüzem épül, saját kutatási és fejlesztési tevékenységgel.

A vágógépek gyártásának áthelyezése. A vágógépek gyártóüzeme Wiener Neudorfból az albavilla-i székhelyű HIRSCH Italia céghez költözik.

Folytatódik a kelet-európai terjeszkedés.

Két további formahab termék gyártóhely megnyitása áprilisban Magyarországon (Nyíregyházán és Jászfényszaruban).

A piaci pozíció további bővítése Kelet-Európában. A HIRSCH tovább folytatja terjeszkedési stratégiáját Kelet-Európában azzal, hogy 2003. júniusban Lengyelországban megvásárolt egy csomagolóanyag gyártó üzemet.

Második gyártóüzem megépítése Lengyelországban (Lodz).

Presentation Systems részleg eladása. A vállalatcsoport szerkezetének korszerűsítése az az értékteremtés és eredménynövelés érdekében.

További terjeszkedés Kelet- és Délkelet-Európában. A szlovákiai Polyform s.r.o., EPS szigetelőanyag gyártó, és Schaumaplast Polyform s.r.o. , EPS csomagolóanyag gyártó cég felvásárlása.

Termelés megkezdése egy új EPS szigetelőanyag gyártó üzemben Kolozsváron (Románia).

A wroclaw-i, lodz-i (Lengyelország) és glanegg-i (Ausztria) üzemek bővítése után tervszerűen megindul a termelés

GGB Global Green Built GmbH marketing cég alapítása a „zöld” építkezések reklámozására.

Global Green Pallets GmbH megalapítása polystirol raklapok értékesítésének megkezdésére.

További terjeszkedés Szlovákiában a jövőbeni növekvő kereslet kielégítésére.

Megkezdődik a padlófűtéshez szükséges szigetelő elemek gyártása Lodzban (Lengyelország)

Új gyár létrehozása Nagyváradon (Románia), EPS csomagolóanyagok gyártására.

40 éves a HIRSCH cég (1972-2012).

10 éves a lengyelországi HIRSCH (2003-2013).

Herz Beteiligungs Ges.m.b.H. az új többségi részvényes.

A HIRSCH Servo részvényeinek összesen 85%-a a Herz Beteiligungs Ges.m.b.H tulajdonában van (közvetlenül vagy közvetve).

Padlófűtés elemek gyártása Kolozsváron (Románia).

30 éves a Hirsch gépgyártó részlege.

10 éves a Hirsch Romániában. 10 éves a Polyform cég a HIRSCH csoporton belül. 20 éves a Hirsch Magyarországon.

Három további gyár felvásárlása HIRSCH Porozell S.r.l. által Romániában (szigetelések gyártására). (Bukarest, Sepsiszentgyörgy, Temesvár)

További növekedés, új gyár Beregovóban (Ukrajna). A HIRSCH Porozell TOV cég megalapítása.

A HIRSCH Servo AG törlése a bécsi tőzsdén. Új gépgyártó épület az ausztriai Glanegg-ben.

A HIRSCH áprilisban három hőszigetelő gyártóüzemet vásárol Németországban a francia Saint-Gobain csoporttól. Májusban a HIRSCH átveszi a német Synbra cég IsoBouw GmbH nevű leányvállalatának 66% -át négy szigetelőanyagokat gyártó üzemmel.

A HIRSCH kompetenciaközpontot hoz létre a sajtolt papírpép számára Glaneggben.

A cég terjeszkedésében és növekedésében nagy szerepet játszott a magyarországi jelenlét megvalósítása. 1994-től vagyunk jelen Magyarországon, 1997-ben indult első gyártóüzemünk Sárváron, mely azóta is folyamatosan bővül. A cégcsoporton belül technológiai szempontból ez a legösszetettebb telephelyünk. Ezen a telephelyen EPS, EPP, EPE vagy hibrid anyagokból készült termékek gyártását is végezzük, amelyeket vevőink csomagolóanyagként és közvetlen beépíthető komponensként egyaránt hasznosítanak.

További két gyárunk működésének megkezdése a magyar piaci szereplők igényei miatt vált szükségessé, stratégiai partnereink közelébe telepítve őket (Nyíregyháza, Jászfényszaru).
Így szinte az egész ország területére képesek vagyunk költséghatékonyan szállítani.

HIRSCH Porozell Kft.

Ikervári u. 42
H-9600 Sárvár

Tel: +36 95/520-530

Fax: +36 (06)95/520-531

office.sarvar@hirsch-gruppe.com

Google Maps

HIRSCH Porozell Kft.

Ipari Park hrsz. 2533
H-5126 Jászfényszaru

Tel: +36 57/522-500

Fax: +36 57/522-501

office.sarvar@hirsch-gruppe.com

Google Maps

HIRSCH Porozell Kft.

Industrial Park Debreceni út. 342
H-4400 Nyíregyháza

Tel: +36 42/506-607

Fax: +36 (06)42/506-608

office.sarvar@hirsch-gruppe.com

Google Maps

Sales

Miklos Matusek

Tel: +36-30-484-4019

Fax: +36-95-520-531

miklos.matusek@hirsch-gruppe.com

Alapanyagok

EPS (habosítható polisztirol) vagy airpop®, EPP (habosítható polipropilén), EPE (habosítható polietilén), Piocelan és Arcel olyan anyagok, sokféle alkalmazásai lehetőséggel, azzal a közös céllal, hogy: a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák a lehető legkevesebb anyag felhasználásával.

Környezetvédelem

A HIRSCH POROZELL Kft. célja, hogy termékei előállítása során minél kisebb mértében vegye igénybe a környezet elemeit, a környezetterhelést minimalizálja, a munkatársak környezettudatát fejlessze, valamint szabályozzon és ellenőrizzen minden környezetet befolyásoló folyamatot.

A célok elérése érdekében kötelezettséget vállalunk az alábbiakra:

Összes termékünknek, gyártási folyamatunknak meg kell felelnie valamennyi érdekelt fél elvárásának, hogy környezeti teljesítményünkkel hosszú távon kiérdemeljük az érintettek elégedettségét.

ISO 14001 szabvány szerint kiépített környezetirányítási rendszert működtetünk, melyet akkreditált tanúsító szervezet rendszeres időközönként felülvizsgál.

Működésünket folyamatosan felülvizsgáljuk, teljesítménymutatók, célok és programok kitűzésével és megvalósításával biztosítjuk a jogszabályi megfelelésen túl környezeti teljesítményünk folyamatos fejlesztését.

Új eljárások tervezése és bevezetése során kiemelt figyelmet fordítunk a környezeti szempontokra. Anyag és energiafelhasználás, valamint hulladékképződés tekintetében környezetkímélő megoldásokra törekszünk.

Készen állunk a termékeink felhasználása következtében keletkező hulladékok visszavételére és hasznosítására. A hulladékhasznosításhoz szükséges technikai feltételek és engedélyek rendelkezésükre állnak.

Beszállítóinkkal, alvállalkozóinkkal való együttműködés során elvárjuk, hogy ők is támogassák környezetpolitikánkat. Kiválasztásuk során a minőségi megfelelőségen túl környezetvédelmi teljesítményüket is figyelembe vesszük.

A környezeti célok elérése érdekében munkatársaink elkötelezettségét, valamint környezettudatos magatartását oktatásokkal fejlesztjük.

Nyitott szellemű kommunikációt folytatunk vevőinkkel, munkatársainkkal, a hatóságokkal és valamennyi érdekelt féllel, aki cégünkkel kapcsolatba kerül.

Tanusítványok

Legfőbb prioritásunk termékeink, folyamataink és szolgáltatásaink egyenletes kiváló minőségének fenntartása. A HIRSCH Servo Group ezt tűzte ki céljául. Ennek elérésében fontos szerepet játszik az ISO 9001 szerinti gazdaságos és hatékony minőségirányítási rendszer implementálása. A folyamatos minőség-ellenőrzés biztosítja, hogy HIRSCH Porozell termékeinket a vevők részére történő kiszállítás előtt mindig megvizsgáljuk. Nem csak a HIRSCH Servo Group termékei járulnak hozzá a fenntartható környezet- és klímavédelemhez: a fenntarthatóság kiemelkedően fontos az egész cégcsoport közös értékláncában. A HIRSCH Servo Group hozzájárulását a korlátozottan rendelkezésre álló erőforrások felelősségteljes felhasználása területén az ISO 14001 szerinti környezetirányítási rendszer tanúsítja. Az említett környezetirányítási szabvány alapján a HIRSCH Servo Group a szolgáltatásait folyamatosan fejleszti a hatékonyság növelése és az összes erőforrás megőrzésének elősegítése érdekében.

Állásajánlat

Feltöltés alatt...

Feltöltés alatt...

Ajánlatkérés

2D/3D elérhető-e?

Minta elérhető-e?

Prototípus minta kell-e?

Műszaki formadarabok

Csomagolás

Műszaki formadarabok

Csomagolás

Késztermékek

Csomagolás

Hibrid anyagok

Csomagolás

Csomagolás

A vevőspecifikus védő és csomagolási megoldások nem csak a finom vagy törékeny termékek biztonságos szállítását garantálják, hanem biztonságosabbá teszik az emberek életét is, pl. gyermekülések és sisakok. Az EPS, EPP, EPE, Piocelan vagy Arcel csomagolásban a különféle árucikkek párnázva kerülnek elhelyezésre, szállítás és tárolás során védettek az ütközések, rezgések és hőmérsékleti ingadozások ellen. Csupán egy rajzra vagy mintára van szükségünk a tökéletes csomagolási megoldás kidolgozásához, és bármilyen alakú, formájú alkatrészt elő tudunk állítani ügyfeleink igényei szerint.

Néhány példa a felhasználásokra: elektronikai vagy háztartási gépek csomagolásai, autóipar, élelmiszeripari tálcák, hőszigetelő dobozok (akár a gyógyszeripar részére is), újra felhasználható (többutas) csomagolások.

Műszaki formadarabok

Vevőinkkel szorosan együttműködve olyan ipari megoldásokat fejlesztünk és gyártunk, amelyek gyakran új alkalmazási területeket tárnak fel. Különböző anyagokból (például fémből, fröccsöntött műanyagból stb.) készült betétekkel ellátott formázott alkatrészek, kazánok és WC-tartályok szigetelése, valamint a szelepvédők csak néhány példa.

Nagyobb anyagsűrűségű termékeink, például teherhordó felületek esetén, lehetővé teszik a nehéz termékek egymásra rakását, és előnyös a raktári logisztika számára. A személyi védelemre szolgáló alkatrészek bizonyos helyesen vagy területeken nagyobb sűrűségű anyagokból készülnek, hogy megfeleljenek az ECE követelményeknek. Ráadásul a különféle sűrűségű anyagok egy termékben történő használata azt is jelenti, hogy elhagyható pl. fával történő burkolás. Ennek eredménye az a plusz előny, hogy egyetlen anyaggal dolgozhatunk.

Az EPP termékek maximális lehetőségeket kínálnak a vízvezeték-szerelő és fűtésszerelő ipar számára. Magasfokú alak- és mérettartósságának, valamint alacsony hővezető képességgel kombinált hőállóságának köszönhetően az EPP alapanyagból készült termékek széleskörű megoldásokat kínálnak esztétikus külsejű szigetelés elkészítéséhez. A gyakorlatilag korlátlan tervezési lehetőségek és a kiváló ár-érték arány szintén vonzó anyaggá teszik az EPP-t az építőipari szolgáltatások területén.

Tető, fal, födém és padlószigetelés mellett fehér és szürke EPS-ből készült építőelemeket is gyártunk 200 g/l anyagsűrűségig.

Késztermékek

Például az EPP-ből készült HIRSCH virágcserép optimális hőmérsékleti védelmet nyújt a gyökérlabda részére az anyag kiváló szigetelő tulajdonságai miatt. A növények kültéri szezonja meghosszabbítható, és többé nem szükséges a virágcserepet jutával vagy más anyaggal bevonni télire. Alacsony súlya és a kiváló minőségű kőhatású kinézete a HIRSCH virágcserepeknek bel- és kültéren egyaránt dekoratív megjelenést kölcsönöz.

Hibrid anyagok

Mivel túl nagy volt a piaci rés az EPS és az EPP anyagok között, ezért az alapanyaggyártók fejlesztései abban az irányban is elindultak, hogy a két anyag közé további anyagtípusokat pozícionáljanak (legyen rugalmasabb az anyag, mint az EPS, de legyen költséghatékonyabb, mint az EPP). Így jöttek létre a hibrid anyagok. Ezeket az anyagokt mi, a HIRSCH cégnél már biztonságosan használjuk. Ilyenek például a Piocelan vagy az Arcel nevű anyagok.

Thermozell

Thermozell

Thermozell

1992 óta sikeresen foglalkozunk a régi EPS újrahasznosításával, ezért sok éves tapasztalattal rendelkezünk a Thermozell hőszigetelő könnyű beton termékek fejlesztésében, gyártásában és forgalmazásában.

Az általunk kifejlesztett és szabadalmaztatott folyamat révén, magas minőségű – az építési hatóság által engedélyezett és jóváhagyott - elsődleges építőanyag képződik újrahasznosított vagy másodlagos építőanyagból újrahasznosított anyagból. Az építkezés során ezeket az anyagokat különösen hőszigetelő, nagy szilárdságú anyagként, és kiváló minőségű szintező ömlesztett anyagként alkalmazzák.

Térkitöltő anyagok

Térkitöltő anyagok

Térkitöltő anyagok

A közlekedési eszközök fejlődése magával vonta a posta- és futárszolgálatok fejlődését is, ám a gyorsaság mellett az ágazat szereplőinek kiemelt figyelmet kell szentelniük a termék sérülésmentességének biztosítására is. A térkitöltő anyagok a csomagolóanyagok azon speciális részét képezik, melyek elsődleges funkciója azokkal a mechanikai behatásokkal (ütődés, rázkódás) szembeni védelem biztosítása, melyek a terméket a szállítás során érhetik. Erre a feladatra cégünk az EPS gyöngyöket ajánlja.

Magyarországi tevékenységeink

EPS habosítás

Az alkalmazott technológiáink közül az EPS habosítás az egyik fő profilunk. Az EPS jó példája a természeti erőforrások hatékony felhasználásának – hiszen 98%-ban levegőből áll. Az EPS gyártása és használata az egészségre vagy a környezetre nézve nem jelent semmilyen kockázatot. Az EPS nem károsítja az ózonréteget, mivel a gyártási folyamat során nem használ CFC-ket vagy HCFC-ket. Az átalakítási folyamat kevés energiát vesz igénybe és nem termel hulladékot. Az EPS hőszigetelésként történő felhasználása az építőiparban jelentős megtakarítást eredményez az épületfűtés és -hűtés területén. Az EPS csomagolás védi a termékeket, segítve a pazarlás csökkentését, könnyű súlya pedig segít az üzemanyagfogyasztás csökkentésében. Az EPS csomagolás közvetlenül érintkezhet az élelmiszerekkel, mivel megfelel az összes hatályos nemzetközi szabványnak és az egészségügyi előírásoknak. A gombák és baktériumok nem képesek könnyen növekedni az EPS-n. Az EPS csak kis részét képezi a kommunális hulladéknak (0,1%). Magas fűtőértékkel rendelkezik. 1 kg EPS 1,3 liter folyékony üzemanyaggal egyenértékű, így ideális anyag az energiavisszanyerés területén is. Mivel biológialiag nem bomlik le az EPS, gázokkal vagy vízbenoldódó anyagokkal nem szennyezi a levegőt vagy a vizet. Az EPS 100% -ban újrahasznosítható.

EPP habosítás

Az expandált polipropilén (EPP) nagyon sokoldalúan felhasználható zárt cellás gyöngy hab, amely egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik, beleértve a kiemelkedő energiaelnyelést, többszörös ütésállóságot, hőszigetelést, úszóképességet, víz- és kémiai ellenállást, kivételesen magas szilárdság / tömeg arányt és 100% újrahasznosíthatóságot. Az EPP széles sűrűségtartományban állítható elő, 15-200 gramm / liter között, amelyből 18 - 260 gramm / liter sűrűségű forma alakítható ki. Az egyes gyöngyöket végső termékké szerszámmal formázó eljárással gyártjuk, amely erős és könnyű alakot eredményez.

Hibrid anyagok

A “PIOCELAN” nevű, polisztirolt és poliolefint tartalmazó, hibrid formázható gyantaanyag az egyes komponensek tulajdonságait meghaladó képességekkel rendelkezik, amelyben az egymástól drasztikusan eltérő tulajdonságokkal rendelkező anyagokat hatékony kombináljuk. Ezenkívül a PIOCELAN hatékony megoldásokat kínál különféle igényekre és alkalmazásokra.

Az ARCEL® korszerű habgyanták – mint robusztus anyagplatform - megoldást kínálnak a legkülönfélébb csomagolási és termék követelményekhez. Az ARCEL gyanták egyedülálló tulajdonságai kielégítik a védőcsomagolással, a védőanyagok kezelésével, a biztonsággal, az autóiparral, a szabadidős és egyéb alkalmazásokkal szemben támasztott követelményeket. Védőcsomagoláshoz és anyagkezeléshez használva az ARCEL gyanta olyan fenntartható megoldás, amely csökkenti a csomagolás méretét és súlyát, miközben kiváló védő tulajdonságokkal rendelkezik. A hagyományos hab csomagolással összehasonlítva az ARCEL gyanta akár 40% -kal csökkenti a csomagolás méretét, pozitív dominóhatást eredményezve, amely csökkenti a csomagolás gyártásában felhasznált energiát, csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag kibocsátást az ellátási láncban, és csökkenti a hulladékáramot a hab és hullámpapír vonatkozásában egyaránt.

EPE feldolgozás

A törékeny és kényes termékek, például számítógépek, elektronikai termékek vagy csúcstechnikai eszközök tökéletes védelmet igényelnek szállításuk során. A különféle sűrűségű polietilén habok ideális védelmet nyújtanak az ütések és külső behatások ellen. Környezetbarát anyagok, mivel újrafelhasználhatók, nedvességállók és nem karcolják meg a felületet. Sokféle iparágban használhatók. Apró zárt cellák polietilénhabja, amelyet tulajdonságainak köszönhetően újrafelhasználható csomagolásként alkalmaznak. Ideális sérülékeny felületű termékekhez. További feldolgozásra, például marásra is alkalmasak.

Paper pulp

A HIRSCH Porozell 1972 óta kínál testreszabott, EPS-ből (habosítható polisztirol) készült termékmegoldásokat az elektromos, élelmiszer-, gyógyszeripari és csomagolóipar számára. Azzal, hogy belépünk a préselt papírpép világába, termékportfóliónkat további fenntartható anyaggal bővítettük, így például megvalósulhat az újrahasznosított kartondobozokba csomagolható termékek lehetősége.

Thermozell

1992 óta eredményesen foglalkozunk a régi EPS újrahasznosításával, ezért sok éves tapasztalattal rendelkezünk a Thermozell hőszigetelő könnyű beton termékek fejlesztésében, gyártásában és forgalmazásában. Az általunk kifejlesztett és szabadalmaztatott folyamat révén olyan újrahasznosított vagy másodlagos építőanyagból gyártott kiváló minőségű - az építési hatóság által engedélyezett – elsődleges építőanyagot gyártunk, amelyet főként az építőiparban használnak hőszigetelő, nagy szilárdságú anyagként, vagy kiváló minőségű szintező ömlesztett anyagként.

Cégcsoporton belül

  • Gépgyártás
  • Szerszámgyártás
  • Terméktervezés
  • Prototípus gyártás
  • Építőipari termékek

A HIRSCH Maschinenbau technológiai vezetőnek tekinti magát az EPS és az EPP feldolgozására szolgáló kiváló minőségű, rugalmas és költséghatékony berendezések és gépek gyártásában. Védjegyünk a hosszú élettartamú, felhasználóbarát gépek és rendszerek gyártása, amelyekkel kiváló minőségű termékek állíthatók elő, elsősorban az építőiparban, az elektromos, az élelmiszeriparban és a csomagolóiparban. A HIRSCH Maschinenbau az innovatív gépészeti és formagyártási technológiák egyik legjobb szállítója a formadarabok és szigetelő anyagok előállításához, amely piaci szereplőként a saját megmunkálás során is megszerezte a szükséges know-how-t. Ez garantálja, hogy az összes gép és rendszer egymással kompatibilis a megbízható folyamatok érdekében.

Alumínium öntőformákkal kombinált formázógépeket EPS és az EPP termékek gyártásához 1972 óta szállít a HIRSCH Servo Group. Terméktervezési és gyártási technológiájának tapasztalata, valamint az anyagtulajdonságok ismerete tette a HIRSCH Maschinenbau céget a világ egyik legjobb EPS és EPP formakészítő gép gyártójává. A know-how ezen a területen az alumínium öntőformák előállításától a nagyon összetett, több anyagból készült öntőformákig terjed, amelyeket teljes mértékben a vevői specifikációk szerint CNC megmunkáló központok segítségével tervezünk és gyártunk.

Sok esetben partnereiknek nincsen csomagolóipari tapasztalata, nem tudják a leghatékonyabb csomagolást megtervezni. Mérnökeink rendelkezésre állnak és tudásukat arra használják, hogy megrendelőinknek az igényeiknek legmegfelelőbb kialakítást alkossák meg.

Az EPS, EPP műszaki formadarabok gyártásához szükséges új szerszámok megrendelése, indítása előtt partnereink szinte minden esetben szeretnének megbizonyosodni arról, hogy a tervezett megoldás a valóságban is tökéletesen működni fog-e. Erre a legjobb módszer a prototípusok létrehozása és tesztelése. Szolgáltatásaink között szerepel ezen prototípusok megalkotása 3D-s modellek alapján.

Az EPS ideális ökológiai építőanyag újépítéshez és felújításhoz. Függetlenül attól, hogy belső vagy külső falak, tetők, födémek, padlók, uszoda blokkok vagy könnyű beton szigeteléséről legyen szó - a legmagasabb színvonalú innovatív megoldásokat fejlesztettük ki. Vevőink a logisztika területén nyújtott nagyfokú rugalmasságunkból is profitálhatnak.

HIRSCH Porozell Kft.

Ikervári u. 42
H-9600 Sárvár

Tel: +36 95/520-530

Fax: +36 (06)95/520-531

office.sarvar@hirsch-gruppe.com

Google Maps

HIRSCH Porozell Kft.

Ipari Park hrsz. 2533
H-5126 Jászfényszaru

Tel: +36 57/522-500

Fax: +36 57/522-501

office.sarvar@hirsch-gruppe.com

Google Maps

HIRSCH Porozell Kft.

Industrial Park Debreceni út. 342
H-4400 Nyíregyháza

Tel: +36 42/506-607

Fax: +36 (06)42/506-608

office.sarvar@hirsch-gruppe.com

Google Maps

Sales

Miklos Matusek

Tel: +36-30-484-4019

Fax: +36-95-520-531

miklos.matusek@hirsch-gruppe.com